Vrijdag 21 juni – Afgelopen donderdag kregen de leerlingen van groep 7 de unieke kans om op school te blijven slapen. Er werd een actief en gezellig programma georganiseerd, startend direct na schooltijd!

Er werden twee lokalen omgetoverd tot slaapzalen. We deden spellen buiten tijdens het (gelukkig!) mooie weer zoals een Moordspel en het Grote Chaos spel, aten gezellig samen ’s avonds, speelden een Kahoot Quiz en er waren lekkere prijsjes te winnen! Ook werd er in het donker verstoppertje gespeeld in school. En dat was best spannend! Om de dag rustig af te sluiten keken we voor het slapen een filmpje.

Na een kort nachtje en een uitgebreid ontbijt met gekookte eitjes zijn we vrijdag 21 juni met elkaar naar Adventure City geweest in Rotterdam. Dit is één van de grootste en meest spectaculaire in- en outdoor adventure parken in Nederland! Meer info via: https://www.adventurecityrotterdam.nl Ze gingen speciaal voor ons eerder open! We gingen hier met Buzz010 heen vanaf school. Na hier gespeeld te hebben vertrokken we voldaan (en moe) terug naar school.

Meer foto’s en filmpjes op onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/cosdewereld/

 

Comments are closed.